WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben klinisch psycholoog, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel, Tejo en de groepspraktijk Strong Mind heb ik ondertussen jarenlang ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie. Ik heb daarnaast de training tot ACT-therapeut gevolgd. Acceptance and Commitment Therapy is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie, waaruit ik eveneens graag technieken toepas.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
STEPHANIE RUMMENS

Mijn naam is Stephanie Rummens. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LISSA VAN CRAEN

Mijn naam is Lissa Van Craen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als klinisch psycholoog deed ik binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel ervaring op met personen die moeilijkheden ondervinden rond persoonlijkheid en zelfverwonding. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 942125315. Ik begeleid je graag in het Nederlands.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG: CHARLINE DE BLOCK

Mijn naam is Charline De Block. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de KU Leuven.

Als klinisch psycholoog en psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch centrum Sint-Hieronymus en werkte er met personen met stemmings- en persoonlijkheidsproblematieken. Ik deed ervaringen op in het JACO te Borgerhout (hier werkte ik met jongeren uit verschillende culturen),  in de Free Clinic Antwerpen hier is mijn interesse voor verslavingsdynamieken gewekt, en op de PAAZ-afdeling in het ZNA-ziekenhuis te Antwerpen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932125773. Comme ma langue maternelle est le français, je suis prête à vous recevoir pour une entrevue dans cette langue. Ik begeleid je ook graag in het Nederlands en Engels.

 

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

LOOPBAANBEGELEIDER:
VERO ROMERO REINA

Mijn naam is Vero Romero Reina. Ik ben afgestudeerd als Master in de Agogische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel en als conflictbemiddelaar aan de Universiteit Antwerpen.Als agoog begeleid ik individuen in veranderingsprocessen en dat doe ik als loopbaanbegeleider.

Veel werknemers weten niet zeker of ze met hun huidige job wel op het juiste spoor zitten en zoeken een nieuwe uitdaging. Werknemers die loopbaanbegeleiding volgen kunnen bij mij terecht met zowat alle loopbaanvragen gaande van het ontdekken van de eigen competenties en kwaliteiten, inzetten van talenten, ontevredenheid en conflicten op het werk, geweldloze communicatie, (her)oriëntatie, leven-werk balans vragen, re-integratie na langdurige ziekte en zo veel meer. Tijdens de begeleiding besteed ik extra aandacht rond zelfvertrouwen, stress, burn-out, bore-out, work-life balance, talentontwikkeling, hoogsensitiviteit en nog veel meer.

Kortom, als loopbaanbegeleider tracht ik veranderingsprocessen bewuster te laten verlopen om een optimalisatie van het welzijn op het werk te verkrijgen.

Verder kan men bij mij ook terecht voor studiekeuzebegeleiding.

 Loopbaancheques van de VDAB worden aanvaard.