WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel en Tejo heb ik ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
STEPHANIE RUMMENS

Mijn naam is Stephanie Rummens. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LISSA VAN CRAEN

Mijn naam is Lissa Van Craen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als klinisch psycholoog deed ik binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel ervaring op met personen die moeilijkheden ondervinden rond persoonlijkheid en zelfverwonding. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 942125315. Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
TOM CLEIREN

Mijn naam is Tom Cleiren. Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent.
Ervaring in het begeleiden van volwassenen heb ik opgedaan onder meer bij Emmaüs Gent. Daarnaast heb ik ook gewerkt in de bijzondere jeugdzorg. Voorts heb ik me verdiept in begeleidingen geven rond zelfontplooiing en levensvragen. Bijkomend heb ik een therapeuten opleiding gevolgd als tabacoloog, ik kan jou begeleiden bij het stoppen met roken.
Ik ben in het bezit van visum-erkenning afgeleverd door FOD Volksgezondheid. Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

LOOPBAANBEGELEIDER:
VERO ROMERO REINA

Mijn naam is Vero Romero Reina. Ik ben afgestudeerd als Master in de Agogische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel en als conflictbemiddelaar aan de Universiteit Antwerpen.Als agoog begeleid ik individuen in veranderingsprocessen en dat doe ik als loopbaanbegeleider.

Veel werknemers weten niet zeker of ze met hun huidige job wel op het juiste spoor zitten en zoeken een nieuwe uitdaging. Werknemers die loopbaanbegeleiding volgen kunnen bij mij terecht met zowat alle loopbaanvragen gaande van het ontdekken van de eigen competenties en kwaliteiten, inzetten van talenten, ontevredenheid en conflicten op het werk, geweldloze communicatie, (her)oriëntatie, leven-werk balans vragen, re-integratie na langdurige ziekte en zo veel meer. Tijdens de begeleiding besteed ik extra aandacht rond zelfvertrouwen, stress, burn-out, bore-out, work-life balance, talentontwikkeling, hoogsensitiviteit en nog veel meer.

Kortom, als loopbaanbegeleider tracht ik veranderingsprocessen bewuster te laten verlopen om een optimalisatie van het welzijn op het werk te verkrijgen.

Verder kan men bij mij ook terecht voor studiekeuzebegeleiding.

 Loopbaancheques van de VDAB worden aanvaard.