WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel en Tejo heb ik ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
KAREN DECROOS

Mijn naam is Karen Decroos. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de KU Leuven. Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in verschillende settingen, waaronder op een afdeling in een Psychiatrisch Ziekenhuis voor de begeleiding van langdurig zorgafhankelijke personen met diverse klachten. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 902118290

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
TINNEKE FRET

Mijn naam is Tinneke Fret. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.
Ik ben opgeleid als integratief therapeut waardoor ik gebruik maak van verschillende vormen van therapie (cognitieve gedragstherapie, contextuele therapie, Voice Dialoque, Gestalttherapie,…) afhankelijk van jouw hulpvraag en met respect voor jouw noden en verwachtingen.
Naast het geven van therapie werk ik als trainer en coach rond thema’s als Stress en Burn-out, het inzetten van talenten, omgaan met verandering en geweldloze communicatie.

Ik werkte ook zes jaar als therapeut voor kinderen en jongeren bij Tejo. Ik heb dus zowel ervaring in het werken met jongeren als volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 762108295.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LISSA VAN CRAEN

Mijn naam is Lissa Van Craen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als klinisch psycholoog deed ik binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel ervaring op met personen die moeilijkheden ondervinden rond persoonlijkheid en zelfverwonding. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 942125315. Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
STEPHANIE RUMMENS

Mijn naam is Stephanie Rummens. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.