WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:
LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel en Tejo heb ik ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
KAREN DECROOS

Mijn naam is Karen Decroos. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de KU Leuven. Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in verschillende settingen, waaronder op een afdeling in een Psychiatrisch Ziekenhuis voor de begeleiding van langdurig zorgafhankelijke personen met diverse klachten. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 902118290

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:
SAM NEEFS

Mijn naam is Sam Neefs. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Andante en in het Centrum Algemeen Welzijnswerk in Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongeren en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 901122370. Ik ben ook lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).