WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel, Tejo en de groepspraktijk Strong Mind heb ik ondertussen jarenlang ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387 en beschik over een FOD-visumnummer: 328130.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie. Ik heb daarnaast de training tot ACT-therapeut gevolgd. Acceptance and Commitment Therapy is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie, waaruit ik eveneens graag technieken toepas.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

STEPHANIE RUMMENS

Mijn naam is Stephanie Rummens. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LISSA VAN CRAEN

Mijn naam is Lissa Van Craen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als klinisch psycholoog deed ik binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel ervaring op met personen die moeilijkheden ondervinden rond persoonlijkheid en zelfverwonding. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 942125315. Ik begeleid je graag in het Nederlands.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

CHARLINE DE BLOCK

Mijn naam is Charline De Block. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de KU Leuven.

Als klinisch psycholoog en psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch centrum Sint-Hieronymus en werkte er met personen met stemmings- en persoonlijkheidsproblematieken. Ik deed ervaringen op in het JACO te Borgerhout (hier werkte ik met jongeren uit verschillende culturen),  in de Free Clinic Antwerpen hier is mijn interesse voor verslavingsdynamieken gewekt, en op de PAAZ-afdeling in het ZNA-ziekenhuis te Antwerpen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932125773. Comme ma langue maternelle est le français, je suis prête à vous recevoir pour une entrevue dans cette langue. Ik begeleid je ook graag in het Nederlands en Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

KIRSTEN PAUWELS

Mijn naam is Kirsten Pauwels. Ik ben afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in het forensisch psychiatrisch centrum te Antwerpen en als coach van langdurig werkzoekenden. Ik werkte onder meer met personen met een persoonlijkheidsproblematiek. Als therapeute ging ik aan de slag bij Tejo, waar laagdrempelige therapie voor jongeren wordt geboden.

Door mijn therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie gebruik ik een brede basis aan methodes vanuit verscheidene psychotherapeutische theorieën. Deze worden afgestemd op de cliënt die voor me zit om zaken opnieuw in beweging te krijgen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie met erkenningsnummer 902123410.

Ik kan je begeleiden in het Nederlands of in het Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

PSYCHOLOOG:

LOES VINGERHOETS

Mijn naam is Loes Vingerhoets. Ik ben afgestudeerd als Master in de Neuropsychologie aan de Universiteit van Maastricht.

Als psycholoog deed ik ervaring op in het Universitair Ziekenhuis in Brussel. Daarnaast heb ik in Nederland bij Silver Psychologie Tilburg gewerkt. Hier heb ik psychologische hulp geboden voor uiteenlopende psychische klachten en gebruikte daarbij schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR (eye movement desensitization and reprocessing). Hier heb ik tevens mijn EMDR-certificaat behaald. Bij mijn begeleidingen staan empathie, betrouwbaarheid, geduld en oprechtheid centraal.

Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen & volwassenen. Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932130172. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LIEN MUTSAERTS

Mijn naam is Lien Mutsaerts. Ik ben afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Daarnaast ben ik aan de Universiteit Antwerpen afgestudeerd als familiaal bemiddelaar. Momenteel volg ik een postgraduaat in relatie- gezins- en systeempsychotherapie aan Thomas More.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in CGG Andante en in een multidisciplinaire groepspraktijk. Daar werkte ik o.a. met (jong)volwassenen die kampen met angsten en paniek, depressieve gevoelens, laag zelfbeeld, emoties, sociale en relationele moeilijkheden, stress, burn-out, levensvragen en identiteitsproblemen, … Daarnaast werk ik als onderzoeksmedewerker bij de KU Leuven.

(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding rond verscheidene thema’s. Je kan ook bij mij terecht voor relatie- en/of gezinstherapie.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 972126842. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Engels.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

PSYCHOLOOG:

KAREN VAN DEN BRANDEN 

Mijn naam is Karen Van den Branden. Ik ben afgestudeerd als Master in de arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als psycholoog volgde ik daarnaast ook de opleiding bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen. Verder heb ik ervaring met de rol van vertrouwenspersoon. Mijn vaardigheid situeert zich op het vlak van conflicten op het werk en loopbaanbegeleiding. Daarnaast help ik graag bij levensthema’s als zingeving, relatieproblemen en kinderwens.

Onder meer de therapie-opleiding ACT (Acceptance & Commitment) geeft mij de tools om jou verder op weg te helpen tijdens een moeilijkere periode in je leven.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 762130865. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Frans.

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

WEST MASSY

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in een open opnamesetting van een algemeen ziekenhuis (PAAZ). Momenteel werk ik naast de praktijk Strong Mind bij de organisatie Multiversum te Mortsel. Hier werk ik bij het Mobiel Psychiatrisch Crisisteam (MPCT) waar we met het team volwassen personen (18j+) begeleiden met diverse toestandsbeelden en psychiatrische problematieken.

Ik richt mij op de begeleiding van jongeren, jongvolwassenen en volwassenen die omwille van diverse redenen moeilijkheden ondervinden in hun leven. Samen kunnen we dan nagaan wat er goed/mis loopt en op welke manieren we weer de knoop kunnen ontwarren.

De begeleidingen kunnen zowel in het Nederlands als het Engels doorgaan.
Ik ben tevens ook geregistreerd bij de Psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 941131858.

LOOPBAANBEGELEIDER:

KELLY SNOECK

Mijn naam is Kelly Snoeck. Ik ben afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent en behaalde tevens het certificaat van de postgraduaten Management & Communicatie en Inspirerend Coachen. Daarnaast ben ik geaccrediteerd voor het TaPas for Professionals profiel. Als loopbaan- en studiecoach help ik jou in het bewust worden, erkennen, (her)kaderen en scherpstellen van jouw essentie en waar je naartoe wilt.

In mijn begeleidingen vertrek ik steeds vanuit jouw sterktes. Ik geloof erin dat iedereen het potentieel heeft om voluit open te bloeien. Samen maken we de beweging van binnen naar buiten, vanuit jouw talenten, waarden, energiegevers en -vreters naar een context die hierbij aansluit. Vanuit een open geest en in een sfeer van vertrouwen gaan we samen dit proces aan.

Ben je werknemer, leidinggevende of zelfstandige en heb je vragen over de richting die je verder uit wilt, hoe je jouw talenten optimaal kunt ontplooien, hoe je kan omgaan met stress of conflicten op het werk, hoe je jouw werk na lange periode van afwezigheid kunt hervatten, hoe je best solliciteert of hoe je terug voldoening en zingeving uit jouw werk kunt halen? Dan help ik je heel graag verder. Studenten hoger onderwijs kunnen bij mij terecht met vragen rond studiekeuze, motivatie, faalangst en studievaardigheden.

Loopbaancheques van de VDAB worden aanvaard.

LOOPBAANBEGELEIDER:

VERO ROMERO REINA

Mijn naam is Vero Romero Reina. Ik ben afgestudeerd als Master in de Agogische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel en als conflictbemiddelaar aan de Universiteit Antwerpen. Als agoog begeleid ik individuen in veranderingsprocessen en dat doe ik als loopbaanbegeleider.

Veel werknemers weten niet zeker of ze met hun huidige job wel op het juiste spoor zitten en zoeken een nieuwe uitdaging. Werknemers die loopbaanbegeleiding volgen kunnen bij mij terecht met zowat alle loopbaanvragen gaande van het ontdekken van de eigen competenties en kwaliteiten, inzetten van talenten, ontevredenheid en conflicten op het werk, geweldloze communicatie, (her)oriëntatie, leven-werk balans vragen, re-integratie na langdurige ziekte en zo veel meer. Tijdens de begeleiding besteed ik extra aandacht rond zelfvertrouwen, stress, burn-out, bore-out, work-life balance, talentontwikkeling, hoogsensitiviteit en nog veel meer.

Kortom, als loopbaanbegeleider tracht ik veranderingsprocessen bewuster te laten verlopen om een optimalisatie van het welzijn op het werk te verkrijgen.

Verder kan men bij mij ook terecht voor studiekeuzebegeleiding.
Loopbaancheques van de VDAB worden aanvaard.