Skip to main content

WIE ZIJN WE?

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LESLIE HODGE

Mijn naam is Leslie Hodge. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn activiteiten in het Universitair Ziekenhuis in Brussel, Tejo en de groepspraktijk Strong Mind heb ik ondertussen jarenlang ervaring opgebouwd in het werken met jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 832113387 en ik beschik ook over een visumnummer: 328130.

Dankzij de therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie van Antwerpen pas ik technieken toe uit verschillende psychologische theorieën zoals de systeemtheorie, de cognitieve-gedragstheorie en de narratieve theorie bij het geven van psychotherapie. Ik heb daarnaast de training tot ACT-therapeut gevolgd. Acceptance and Commitment Therapy is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie, waaruit ik eveneens graag technieken toepas.

Ik heb Strong Mind opgericht en ben coördinator van de groepspraktijk. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

STEPHANIE RUMMENS

Mijn naam is Stephanie Rummens. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Ik beschik ook over een visumnummer: 282176.Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan  via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LIEN MUTSAERTS

Mijn naam is Lien Mutsaerts. Ik ben afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Daarnaast ben ik aan de Universiteit Antwerpen afgestudeerd als familiaal bemiddelaar. Momenteel volg ik een postgraduaat in relatie- gezins- en systeempsychotherapie aan Thomas More.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in CGG Andante en in een multidisciplinaire groepspraktijk. Daar werkte ik o.a. met (jong)volwassenen die kampen met angsten en paniek, depressieve gevoelens, laag zelfbeeld, emoties, sociale en relationele moeilijkheden, stress, burn-out, levensvragen en identiteitsproblemen, … Daarnaast werk ik als onderzoeksmedewerker bij de KU Leuven.

(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding rond verscheidene thema’s. Je kan ook bij mij terecht voor relatie- en/of gezinstherapie.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 972126842. Ik beschik ook over een visumnummer: 308888. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LIESBET NUIJTEN

Mijn naam is Liesbet Nuijten. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog werk ik al meer dan tien jaar in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg met zeer diverse problematieken, zoals depressieve klachten, persoonlijkheidsproblemen, moeilijkheden met emotieregulatie en complex trauma. Daarnaast begeleid ik bij Similes familieleden van mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis.

Ik ben opgeleid als systeempsychotherapeut. Volgens de systeemtherapie staat een klacht nooit op zichzelf, maar speelt de ruime relationele context een rol in het ontstaan en voortbestaan van psychische problemen. Ook heb ik een extra opleiding gevolgd in de dialectische gedragstherapie, een therapievorm voor het behandelen van emotieregulatieproblemen waarbij acceptatie en verandering centraal staat. In mijn begeleidingen combineer ik technieken uit beide stromingen, afgestemd op de noden van de cliënt. Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 852109904 . Ik beschik ook over een visumnummer: 274731. Ik begeleid je graag in het Nederlands.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

KIRSTEN PAUWELS

Mijn naam is Kirsten Pauwels. Ik ben afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in het forensisch psychiatrisch centrum te Antwerpen en als coach van langdurig werkzoekenden. Ik werkte onder meer met personen met een persoonlijkheidsproblematiek. Als therapeute ging ik aan de slag bij Tejo, waar laagdrempelige therapie voor jongeren wordt geboden.

Door mijn therapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie gebruik ik een brede basis aan methodes vanuit verscheidene psychotherapeutische theorieën. Deze worden afgestemd op de cliënt die voor me zit om zaken opnieuw in beweging te krijgen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie met erkenningsnummer 902123410. Ik beschik ook over een visumnummer: 263870.

Ik kan je begeleiden in het Nederlands of in het Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

LOES VINGERHOETS

Mijn naam is Loes Vingerhoets. Ik ben afgestudeerd als Master in de Neuropsychologie aan de Universiteit van Maastricht.

Als psycholoog deed ik ervaring op in het Universitair Ziekenhuis in Brussel. Daarnaast heb ik in Nederland bij Silver Psychologie Tilburg gewerkt. Hier heb ik psychologische hulp geboden voor uiteenlopende psychische klachten en gebruikte daarbij schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR (eye movement desensitization and reprocessing). Hier heb ik tevens mijn EMDR-certificaat behaald. Bij mijn begeleidingen staan empathie, betrouwbaarheid, geduld en oprechtheid centraal.

Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen & volwassenen. Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932130172. Ik beschik over een visumnummer: 351273. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

CLIO SMET

Mijn naam is Clio Smet. Ik ben afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de Universiteit van Gent.

Eerder in mijn loopbaan werkte ik als psycho-pedagogisch consulente bij het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), daarnaast was ik aan de slag als begeleider voor Niet-Begeleide Minderjarige Vluchtelingen, waar ik reeds met een waaier van problemen in aanraking kwam. Verder ben ik ook een tijd actief geweest als vrijwilliger aan de zelfmoordlijn.

Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor begeleiding. In mijn begeleiding staat authenticiteit, transparantie en empathie centraal. Voor mij betekent therapie: mensen helpen om een eigen koers te bepalen en te realiseren, rekening houdend met hun sterktes en zwaktes, interesses en waarden.

Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

SARAH MERMANS 

Mijn naam is Sarah Mermans. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Karus te Gent. Daar heb ik op de afdeling Angst en Stemming voornamelijk gewerkt met mensen die kampen met stress- en burnout klachten, laag zelfbeeld, relationele problemen, depressieve gevoelens, angsten, manisch-depressieve gevoelens,…
Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij Tejo, waar laagdrempelige therapie wordt geboden aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. In deze begeleiding richt ik me op (jong)volwassenen met uiteenlopende psychische klachten. Deze klachten kunnen zich voordoen op verschillende gebieden: de eigen identiteit, relaties, studies, werk, gezondheid,…
Ik geloof sterk in de uniciteit van ieder (levens)verhaal en ga graag samen met jou op zoek naar manieren om de uitdagingen, waarvoor je wordt gesteld, aan te pakken of te voorzien van een nieuw perspectief. Vertrouwelijkheid, authenticiteit en vrijheid van spreken staan centraal in de begeleiding.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 972134254. Mijn visumnummer is 356681. Ik begeleid je graag in het Nederlands of Engels.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

TIPHAINE CLERINCX

Mijn naam is Tiphaine Clerincx. Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het Universitair ziekenhuis Gent op de neuropsychologische afdeling. Vervolgens deed ik ervaring op als aanspreekpersoon integriteit bij Voetbal Vlaanderen waar ik verantwoordelijk was voor het ontvangen en behandelen van meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Momenteel volg ik de vorming Trauma Sensitive Yoga Therapie. Ik richt mij op de begeleiding van jongeren en  volwassenen.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 952135681. Ik beschik ook over een visumnummer: 375365.

Ik kan je begeleiden in het Nederlands en Frans.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

TOEGEPAST PSYCHOLOOG:

ANIKA HOEKMAN

Mijn naam is Anika Hoekman, Ik ben afgestudeerd als toegepast psycholoog aan de Saxion Universities in Deventer.


Als toegepast psycholoog en jeugdwerker deed ik ervaring op in de functie casemanager jeugd en gezin in Woerden, Nederland. Ik heb een extra masterclass sociale psychologie afgerond en ben orthopedagoog in opleiding. Voorst ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblemen bij jongeren, daarnaast begeleid ik jongeren bij het opbouwen van zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ook heb ik ervaring in autisme en begeleiding bij hooggevoeligheid.

Ik ga graag met jou op onderzoek naar wat je zorgvragen zijn, wat jij en je netwerk al hebben ondernomen, en wat jij nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Ook kunnen we kijken wat jouw talenten en krachten zijn en deze versterken. Ik werk vanuit een positieve oplossingsgerichte benadering, voor het versterken van je eigen kracht en waar nodig die van je omgeving.

Jongeren en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht voor begeleiding van eetproblemen, hooggevoeligheid, negatieve gedachten, het versterken van zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Ik begeleid je graag in het Nederlands.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

PSYCHOLOOG:

KAREN VAN DEN BRANDEN 

Mijn naam is Karen Van den Branden. Ik ben afgestudeerd als Master in de arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Als psycholoog volgde ik daarnaast ook de opleiding bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen. Verder heb ik ervaring met de rol van vertrouwenspersoon. Mijn vaardigheid situeert zich op het vlak van conflicten op het werk en loopbaanbegeleiding. Daarnaast help ik graag bij levensthema’s als zingeving, relatieproblemen en kinderwens.

Onder meer de therapie-opleiding ACT (Acceptance & Commitment) geeft mij de tools om jou verder op weg te helpen tijdens een moeilijkere periode in je leven.

Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 762130865. Ik begeleid je graag in het Nederlands of in het Frans.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

LOOPBAANBEGELEIDER:

KELLY SNOECK

Mijn naam is Kelly Snoeck. Ik ben afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent en behaalde tevens het certificaat van de postgraduaten Management & Communicatie en Inspirerend Coachen. Daarnaast ben ik geaccrediteerd voor het TaPas for Professionals profiel. Als loopbaan- en studiecoach help ik jou in het bewust worden, erkennen, (her)kaderen en scherpstellen van jouw essentie en waar je naartoe wilt.

In mijn begeleidingen vertrek ik steeds vanuit jouw sterktes. Ik geloof erin dat iedereen het potentieel heeft om voluit open te bloeien. Samen maken we de beweging van binnen naar buiten, vanuit jouw talenten, waarden, energiegevers en -vreters naar een context die hierbij aansluit. Vanuit een open geest en in een sfeer van vertrouwen gaan we samen dit proces aan.

Ben je werknemer, leidinggevende of zelfstandige en heb je vragen over de richting die je verder uit wilt, hoe je jouw talenten optimaal kunt ontplooien, hoe je kan omgaan met stress of conflicten op het werk, hoe je jouw werk na lange periode van afwezigheid kunt hervatten, hoe je best solliciteert of hoe je terug voldoening en zingeving uit jouw werk kunt halen? Dan help ik je heel graag verder. Studenten hoger onderwijs kunnen bij mij terecht met vragen rond studiekeuze, motivatie, faalangst en studievaardigheden.

Loopbaancheques van de VDAB worden aanvaard.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.

KLINISCH PSYCHOLOOG:

WEST MASSY

Als klinisch psycholoog deed ik ervaring op in een open opnamesetting van een algemeen ziekenhuis (PAAZ). Momenteel werk ik naast de praktijk Strong Mind bij de organisatie Multiversum te Mortsel. Hier werk ik bij het Mobiel Psychiatrisch Crisisteam (MPCT) waar we met het team volwassen personen (18j+) begeleiden met diverse toestandsbeelden en psychiatrische problematieken.

Ik richt mij op de begeleiding van jongeren, jongvolwassenen en volwassenen die omwille van diverse redenen moeilijkheden ondervinden in hun leven. Samen kunnen we dan nagaan wat er goed/mis loopt en op welke manieren we weer de knoop kunnen ontwarren.

De begeleidingen kunnen zowel in het Nederlands als het Engels doorgaan.
Ik ben tevens ook geregistreerd bij de Psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 941131858. Ik beschik ook over een visumnummer: 323635.

Je kan via het contactformulier een afspraak maken.